10
feb

4ARTS PAASEXPOSITIE 🗓

van tot
Gepland Agenda Exposities


4Arts 2022 – De jaarlijkse Paasexpositie in Synagoge Weesp

Met Pasen vindt de jaarlijkse expositie van 4Arts plaats in de Synagoge in Weesp. Het is dit jaar al de twaalfde keer dat de Paas-expositie plaatsvindt, genaamd 4Arts 2022. Vier kunstenaars met elk een ander discipline vormen samen 4Arts 2022. Elk jaar verandert de samenstelling van de groep en dit jaar kunt u kennismaken met het werk van de vier kunstenaars Edith van Eijden-Calis (keramiek), Nora van Klingeren (Wandkleden), Dick Sierksma (houten beelden) en Simone Stawicki (schilderijen, gemengde technieken).

Nora van Klingeren maakt wandkleden of wandtextiel van vervilte wol en handgeschilderde en gezeefdrukte zijde. Zij zoekt in haar werk graag naar combinaties van technieken. Het vervilten van wol in combinatie met zijde geeft structuur en diepte aan de kleden. De wandkleden bestaan uit vrij werk en werk in opdracht en variëren sterk in maat, van heel klein tot heel groot. Alles is handwerk en alle werken zijn dan ook unica.

Edith van Eijden-Calis maakt keramiek. Dick Sierksma toont zijn houten beelden. Het werk van Simone Stawicki bestaat voornamelijk uit schilderijen van gemengde technieken.

4Arts 2022 is weer een zeer bijzondere tentoonstelling door de verschillende kunstvormen en de kwaliteit van het werk. De moeite waard om tijdens het Paasweekend te bezoeken. De feestelijke officiële opening is op zaterdag 16 april om 15.00 uur met muzikale omlijsting van het trio Gentle Rain. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de werken van 4Arts 2022 bekijken en de kunstenaars zelf spreken. Iedereen is welkom op deze opening.

De openingstijden van de expositie 4Arts 2022 op zaterdag 16 april van 13 uur tot 18 uur, zondag 17 april van 11 uur tot 17 uur en maandag 18 april 11 uur tot 17 uur.

De expositie 4Arts 2022 is te bezichtigen in de Synagoge Weesp, Nieuwstraat 3 in Weesp. Meer informatie vindt u op de site www.4arts.eu.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...