19
apr

DAG VAN DE WOL 🗓

Gepland Agenda Exposities


Beste Wol en schapenliefhebber,

De Dag van de Wol komt er weer aan.

Op 8 oktober a.s. wordt de 14e Dag van de Wol gehouden in Boxtel.

We zijn zo blij dat de Hippische Sportvereniging Sint Martinus zijn gebouwen ter beschikking stelt. Eindelijk, na 2 jaar mag het weer. We hebben er naar uit gekeken.
Het adres: Molenwijkseweg 5, 5282 KA Boxtel. het ligt 1,5 km van het station. Evt. kan vervoer vanaf het station geregeld worden.

Er is heel veel ruimte zowel binnen als buiten, waardoor we veel stands kunnen herbergen.De ruimte biedt ook de mogelijkheid om vernieuwend te zijn. Want we hebben heel veel ideeën. Zo willen we meer informatie geven over andere verwerkingen van wol. Want er zijn ook steeds meer plaatsen in Nederland waar wol verwerkt kan worden.

Er is heel veel gaande op wolgebied, niet alleen spinnen, vilten, breien etc, maar er zijn veel innovatieve ideeën op allerlei gebied. Zo wordt er nagedacht over de toepassing van wol in de bouw.Natuurlijk ontbreken de producenten van de wol ook niet: we proberen verschillende rassen met hun verschillende wol te laten zien.

Meer info volgt zo snel mogelijk. Iedere stap die wij maken communiceren we zo snel mogelijk.

Het Dag van de Wol team:

Anne van Voorst, Betty Stikkers

De naam van Anne van Voorst is wellicht voor jullie niet allemaal bekend. Anne is samen met zijn partner al jaren verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de Wol- en schapentent op de Farm en Country Fair in Aalten. Daardoor geïnspireerd heeft hij aangeboden de organisatie van de Dag van de Wol met Betty te willen gaan doen.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...