07
feb

TEXTIEL PLUS FESTIVAL 2020 🗓 🗺

Van tot
ical Google outlook Agenda
Diezekade 2, 5222 AK, ‘s-Hertogenbosch Map

Méér dan textiel…

Het Textiel Plus Festival is een inspirerend, prikkelend, kennisoverdragend en tot de verbeelding sprekend evenement, waarbij handwerk en textiel centraal staat. Vakmanschap en kunst worden ingezet als inspiratiebron voor iedereen die van handwerken houdt.

Meer dan 120 standhouders bieden een breed assortiment van handwerkmaterialen van hoge kwaliteit aan. Je vindt er alles op gebied van quilten, patchwork, breien, haken, borduren, naaien, vilten, spinnen, weven, kantklossen, kralen, knopen, sieraden en zelfmaakmode. De Arts & Craftsmarkt vult dit aanbod aan met een geweldig en origineel assortiment van eigengemaakte, ambachtelijk vervaardigde producten, kleding, accessoires en unieke materialen.

Het Textiel Plus Festival staat voor een totaalbeleving. Er wordt een uitgebreid programma samengesteld, bol van uiteenlopende workshops en demonstraties, lezingen, modeshows en zinnenprikkelende voorstellingen. Inspiratie vind je gegarandeerd op de Grootste Textielkunsttentoonstelling van Nederland met exposities van professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland!Het festival wordt georganiseerd voor iedereen die van handwerken en textiele vormgeving houdt, jong en oud, van amateur tot professional, nationaal en internationaal.

Kijk voor meer informatie op https://textielplusfestival.nl/

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...