14
apr

TEXTIEL PLUS FESTIVAL 🗓

van tot
Gepland Agenda Exposities

Uitnodiging Expositie en/of Arts & Crafts Market

Textiel Plus Festival

13 t/m 15 oktober 2022 – 10.00 t/m 17.00 uur
Autotron, Rosmalen


Van 13 t/m 15 oktober 2022 vindt het Textiel Plus Festival plaats in het Autotron, Rosmalen. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen! Het Textiel Plus Festival is het grootste Textiel + event van Nederland. Je vindt hier alles op het gebied van traditionele textiel ambacht, handwerk en vakmanschap.

Het uitgebreide programma biedt zeer bijzondere Textielkunst exposities, een gevarieerd aantal live kunstprojecten, workshops, modeshows, lezingen en demonstraties. En er is weer een speciale Textielkunst Plus Wedstrijd. Dit jaar is het thema ‘Ode aan de Natuur: Upcycle!’. Je kunt je hier online opgeven.

De inspirerende Arts & Crafts Market maakt het aanbod compleet met de verkoop van originele handgemaakte, natuurlijk geverfde en ambachtelijk vervaardigde textielkunstwerken, materialen, mode, sieraden en accessoires. Daarnaast verkopen meer dan 100 exposanten benodigdheden voor allerlei traditionele textiel ambachten, zoals: quilten, patchwork, breien, haken, vilten, spinnen, weven, borduren, naaien en naaldkunst.

Als Textielkunstenaar kun je een eigen expositie inrichten of deelnemen aan een groepsexpositie. Of schrijf je in voor de Arts & Crafts Market! Je kunt ook een combinatie maken van exposeren én deelnemen aan de Market. In de bijlage vind je het inschrijfformulier. Óf schrijf je hier online in.

NB: De expositieruimte (het vloeroppervlak) stelt het Textiel Plus Festival gratis beschikbaar. Materiaalkosten (wandjes, tafels etc.) komen voor rekening van de kunstenaar.

Het is de missie van het Textiel Plus Festival om Textielkunstenaars van alle niveaus een podium te geven. Zo kan Textielkunst onder de aandacht worden gebracht bij een groot en gevarieerd publiek. Het Textiel Plus Festival streeft ernaar om een zo veelzijdig mogelijk aanbod van exposities samen te stellen. Exposities, die zich kenmerken door een mooie balans van verschillende traditionele textieltechnieken én verschillende niveaus van vakmanschap: van beginnend tot professioneel.

Het Textiel Plus Festival is voor iedereen, die houdt van textiele vormgeving, traditionele technieken en handwerken. Van amateur tot professional. Nationaal en internationaal. Van jong tot oud! Neem alvast een kijkje op de website. Hier vind je ook een video sfeer impressie van het Festival in 2019 met meer dan 6.500 unieke bezoekers!

Kom je ook 13 t/m 15 oktober 2022?

Indien je vragen hebt, neem gerust contact op via info@textielplusfestival.nl of telefonisch via 024-2022550

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...