14
mei

TEXTIELFESTIVAL LEIDEN ONLINE 🗓

van tot
Gepland Activiteiten VKG Agenda Festivals en markten

Het Textielfestival 2020/2021 kon helaas niet ‘live’ gaan. Maar op 1 oktober as. zullen we in Studio Textielfestival alle projecten, kunstenaars en kunstwerken alsnog een (online) podium geven. We wonnen helaas niet de Cultuurprijs Gouden C, maar kregen van de jury wel veel warme woorden: ‘Iets zo alledaags als textiel zoveel elan meegeven en ook voor kinderen interessant maken, is heel knap.’ Daar halen we natuurlijk heel veel energie uit!
Afgelopen week heeft de burgemeester van Leiden, Henri Lenferink, de welkomstboodschap ingesproken! Het aftellen kan nu echt beginnen…Help mee Studio Textielfestival mogelijk te maken:
Uw steun is welkom!
Door het verplaatsen van het Textiel Festival naar online staat de organisatie voor een grote uitdaging. We willen de Studio graag voor iedereen toegankelijk maken en zoveel mogelijk van de geplande exposities alsnog of ook online tonen. Helpt u ons mee dit te realiseren? Gebruik de QR code of maak uw bijdrage over naar:
STIDOC, NL37 INGB 0005 3681 10
Dank voor uw support in welke vorm dan ook!

Berichten over de datum waarop de online-uitzendingen zullen plaatsvinden volgen op de websites van het TextielFestival (https://www.textielfestival.nl) en op de Textielplatform website (https:/www.textielplatform.nl).

Wil je maandelijkse updates dan kun je abonneren via deze aanmeldlink.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...