23
apr

GEEF KLEUR EN FLEUR

In deze bijzondere tijd loopt alles anders… We missen het contact met elkaar. Gelukkig is er wel veel activiteit online. Nu de landelijke dag en Textielfestival in Leiden niet doorgaan ontstaan er veel activiteiten waar je thuis aan mee kunt doen, zo ook het initiatief van Sandrina en Annelies van Regio Noord om per maand aan de hand van een kleurthema te vilten. Zie de community van de Landelijke Facebookpagina van de Viltkontaktgroep

GEEF KLEUR EN FLEUR OPDRACHT MEI TOT 15 MEI: GROEN
De kleur van het voorjaar, het frisse groen wat er nog zo ‘nieuw’ uitziet, het ruikt lekker buiten, alles groeit en bloeit. De natuur geeft cadeautjes. De schapen in de wei, de lammetjes op de dijk, buiten vilten?

GEEF KLEUR EN FLEUR OPDRACHT VANAF 15 MEI: BLAUW
De mooiste zomerluchten, wolkenspel, bloemen in je tuin in allerlei kleuren blauw, zeer klein en teer maar ook hoog en knalblauw.

GEEF KLEUR EN FLEUR JUNI: PAARS
Van blauw komen we naar paars. De hele maand juni staat in het teken van paars. Een kleur die terugkomt in de exentrieke bloemen in de tuin, waar je nu vaak buiten kunt genieten. Maar ook de avondluchten kunnen paars zijn… Een spannende kleur voor uitdagende werken.

GEEF KLEUR EN FLEUR JULI & AUGUSTUS: ROOD
Rood dat zo fel kan zijn, aanwezig, maar ook in warme en zachte tinten met de mooiste benamingen voorkomt: kersen-, karmozijn-, koraal-, vermiljoen- zalm-, framboosrood… Rood als de kreeften in Zeeland, kersen in de boom, het nummer ‘Vandaag is rood’ en van wijn.

Alles mag, alles kan. Jij bepaalt wat je maakt met als uitgangspunt de kleur, als basis of hoofdkleur met andere kleuren en/of materialen. Zolang de kleur een waarde heeft in het werk. Jullie kunnen op de community van de landelijke Facebook pagina jullie creaties delen. Inspireer elkaar!

Jullie kunnen op de community van de landelijke Facebookpagina jullie creaties delen.

Inspireer elkaar, groen doen !

WE ZIJN BENIEUWD NAAR JULLIE CREATIES!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...