16
mrt

Verslag landelijke dag zaterdag 16 maart 2024

De landelijke dag van de Viltkontaktgroep bij De Bron in Amersfoort was een positief én ook een intensief moment door de aankomende bestuurswisseling die tijdens deze ALV plaatsvond. Na het presenteren van het jaarverslag en de jaarrekening nam Wilma Roosendaal afscheid als penningmeester en Els Dijkman als secretaris. Ze zijn in het zonnetje gezet door de regio’s die mooie vazen en bloemen voor hen hebben gevilt. Tevens kregen ze als dank een wolpakket in de vorm van bloemen.

Voor hen in de plaats is een geheel nieuw bestuur aangetreden: Marije Kooi (voorzitter), Bianca Vonk (secretaris), Erica Monkelbaan (penningmeester), Angeline Kriek (algemeen bestuurslid Stidoc), Twink Hoeksema (algemeen bestuurslid regio’s). Allen dank voor het vertrouwen.

In een korte speech vertelde de nieuwe voorzitter dat we als nieuw bestuur niet direct allemaal leuke nieuwe initiatieven gaan starten. De eerst focus is om de ‘basis op orde’ te brengen. Daarnaast willen wij, als nieuw bestuur, graag de verbinding aangaan met de leden en met de regio’s. Vanuit deze verbinding kunnen er verdere ideeën ontstaan voor de toekomst.

Daarna werd de verbinding letterlijk gevonden met bollen wol die tussen de aanwezige leden en het bestuur werden rondgegooid. Een mooi symbolisch web werd gevormd wat leuk en feestelijk was. Daarna was het officiële gedeelte afgerond.

De voorbereidingscommissie had zich verdiept in het viltthema Beestjes en mooie voorbeelden en werkbeschrijvingen gemaakt. Een groot aantal van de ruim 100 aanwezige leden gingen aan de slag met wol. Het was gezellig om elkaar te ontmoeten.

Werkbeschrijving spin

werkbeschrijving de gestipte 6poot

Werkbeschrijving boekomslag met beestjes

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...